Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Inscio Data-as-a-Service gebouwanalyse

Inscio Data-as-a-Service gebouwanalyse

builddocs
builddocs
Dit is een testbiografie van Builddocs. Ondernemer, bouwkundige, webdeveloper
0.0/5
Inscio Data-as-a-Service gebouwanalyse

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

Inscio heeft een oplossing voor data-acquisitie en -analyse van gebouw- en infrastructuurassets, met IoT-sensoren. Deze biedt inzicht in de conditie, het gedrag en de levensduur van kostbare assets in de buitenruimte, zoals daken, gevels en civieltechnische kunstwerken. Voor beslissingen over onderhoud of renovaties op basis van actuele data.

Conditiemonitoring met ‘Data-as-a-Service’

Inscio levert op abonnementsbasis ‘Data-as-a-Service’ voor het op afstand monitoren van de conditie van vooral daken, gevels en funderingen. Meetwaarden als beweging, temperatuur, vochtigheid en isolatiewaarden worden gerelateerd aan de sensorlocaties gevisualiseerd in een overzichtelijk dashboard, online en in een app.

De sensoren van Inscio worden onder andere toegepast voor het creëren van slimme daken. Door de trend dat daken steeds vaker worden gebruikt als verblijfsruimte (daktuinen) en voor het opvangen en afvoeren van hemelwater (retentiedaken), wordt de conditiemonitoring belangrijker.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Inscio heeft een oplossing voor data-acquisitie en -analyse van gebouw- en infrastructuurassets, met IoT-sensoren. Deze biedt inzicht in de conditie, het gedrag en de levensduur van kostbare assets in …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen