Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Isar MODH1 drukverhogingsinstallatie

Isar MODH1 drukverhogingsinstallatie

Author picture
0.0/5
Isar MODH1 drukverhogingsinstallatie

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

voor kleinere commerciële gebouwen

Als het gaat om watervoorziening en drukverhoging in kleine commerciële gebouwen zoals hotels, is operationele betrouwbaarheid de sleutel – ongeacht de grootte van het bedrijf. Met de Wilo-Isar MODH1 biedt Wilo precies de juiste oplossing voor dit toepassingsgebied.

De Wilo-Isar MODH1 is een drukverhogingssysteem met meertraps horizontale pompen met vaste toeren. Door gebruik te maken van een combinatie van maximaal drie zeer betrouwbare Wilo-Medana CH1-L pompen, bereikt het systeem maximale bedrijfszekerheid. Omdat de pompen zijn uitgerust met RVS hydrauliek is het systeem ook geschikt voor het transport van drinkwater. Met een maximale opvoerhoogte van 67 meter en een debiet tot 73 m3/h zijn deze systemen veelal voldoende voor gebruik in kleinere bedrijfsgebouwen.

Maximale bedrijfszekerheid en flexibiliteit in compact ontwerp

Door de modulaire constructie met keuze uit één, twee of drie Wilo-Medana-CH1-L pompen kan de Isar MODH1 individueel worden aangepast aan de eisen van kleinere commerciële locaties. Het installeren van het systeem levert geen problemen op: met een compacte constructie en een afstand van slechts 250 mm tussen de assen is er voldoende ruimte voor het systeem, zelfs in krappe ruimtes.

Inbedrijfstelling is eenvoudig dankzij de innovatieve Easy Controller-schakelkast met MODBUS-gegevensoverdracht en parametrisatie van de drukverhogingspomp. Ook voor onderhoudswerkzaamheden zijn praktische oplossingen gevonden: de verbindingen zijn niet aan elkaar gelijmd, zoals vaak het geval is. Het bevestigingssysteem is zo eenvoudig mogelijk gehouden.

 

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Als het gaat om watervoorziening en drukverhoging in kleine commerciële gebouwen zoals hotels, is operationele betrouwbaarheid de sleutel – ongeacht de grootte van het bedrijf. Met de Wilo-Isar …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen