Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Isolgomma Sylcer

Isolgomma Sylcer

Auteur foto
0.0/5
Isolgomma Sylcer

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Contactgeluidisolatie is de oplossing voor geluidshinder binnenshuis en vooral zeer wenselijk in binnenstedelijke gebieden. Geluidsoverlast van winkels, door palletwagens, trolleys en tijdens het bijvullen van de winkels, wordt tot een minimum beperkt en voldoet aan de PVE van alle retailers. Onze isolatie is ook bestand tegen hoge drukbelasting en daarom uitermate geschikt voor bijvoorbeeld supermarktvloeren.

Isolgomma Sylcer is geschikt voor het aanpassen van bestaande gebouwen met tegelvloeren. De mat wordt rechtstreeks aangebracht op bestaande vloeren zonder de originele tegels te verwijderen of op bestaande dekvloeren. Vervolgens kunnen direct nieuwe tegels op deze akoestisch isolerende ondergrond worden verlijmd.

Isolgomma Sylcer is vervaardigd met milieuvriendelijke technologie- en productieprocessen, waarbij gebruik gemaakt wordt van meer dan 92% hergebruikt materiaal.

Toepassingen

Isolgomma Sylcer wordt vooral toegepast op bestaande vloeren in commerciële ruimten, zoals supermarktvloeren, waarbij er boven de supermarkt appartementen aanwezig zijn. Het gebruik van de Sylcer voorkomt hierbij de flankerende contactgeluiden die ontstaan en voor hinder in de bovenliggende appartementen kunnen zorgen.

Voordelen

Minimale dikte
Direct toepasbaar onder keramische of stenen vloertegels
Direct toepasbaar op bestaande vloeren
Eenvoudig te plaatsen
Milieuvriendelijk

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Contactgeluidisolatie is de oplossing voor geluidshinder binnenshuis en vooral zeer wenselijk in binnenstedelijke gebieden. Geluidsoverlast van winkels, door palletwagens, trolleys en tijdens het …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen