Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Isolgomma UPGREI

Isolgomma UPGREI

Auteur foto
0.0/5
Isolgomma UPGREI

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Isolgomma Upgrei is gemaakt van gerecycled EPDM rubbergranulaat en een laag van polyestervezels. De combinatie van deze twee materialen resulteert in een product, dat mechanisch, thermisch en akoestisch goed presteert.

Isolgomma Upgrei is uitermate geschikt voor vloeren waar hoge eisen worden gesteld aan akoestische en thermische eigenschappen en voorziet ook in een afdichting door de aanwezigheid van een dampremmende laag. De stevige en flexibele mat past zich perfect aan de ondergrond aan en dankzij de zelfklevende, overlappende naad is de mat eenvoudig en snel te plaatsen.

Vooral op lichtgewicht constructie vloeren, zoals houten vloeren en dunne betonvloeren, zijn de prestaties van Upgrei erg goed. Er zijn hierbij waardes te halen die ver boven de bouwbesluiteis voor nieuwbouw woningen uitkomen!

Voordelen

Hoogwaardige akoestische isolatie
Eenvoudig te plaatsen
Optimale dampremmende laag door scheurvaste, waterbestendige onderlaag
Milieuvriendelijk
Bestand tegen vocht, geen extra folie nodig bij toepassen van anhydriet dekvloer

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Isolgomma Upgrei is gemaakt van gerecycled EPDM rubbergranulaat en een laag van polyestervezels. De combinatie van deze twee materialen resulteert in een product, dat mechanisch, thermisch en …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen