Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Ladder, schaartrap en vaste trap – Gorter®

Ladder, schaartrap en vaste trap – Gorter®

Auteur foto
0.0/5
Ladder, schaartrap en vaste trap – Gorter®

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

Alle Gorter® dakluiken met aanhaak-/ schuif- en opsteekladders, schaartrappen en vaste trappen mogen het “TÜV NORD Baumuster geprüft” label dragen omdat ze door TÜV NORD zijn gecertificeerd op veiligheid, constructiesterkte en goede werking volgens EN-normen. Op de unieke verstelbare constructie van Gorter vaste trappen is octrooi aangevraagd.

Bovendien dragen Gorter® ladders en schaartrappen het Aboma veiligheidskeur. De certificaten en keuringen gelden voor de standaardcombinaties met een Gorter® dakluik en voor de producten afzonderlijk.

Gorter ladders en schaartrappen / vlieringtrappen zijn veilig en gemakkelijk bedienbaar. De constructie en het materiaalgebruik waarborgen een hoge mate van stabiliteit en langdurige bedrijfszekerheid.

Schaartrappen / vlieringtrappen en vaste trappen worden geleverd voor een standaard verdiepingshoogte van 3 meter.

In toepassingen waarbij het gaat om gebruiksvriendelijkheid, gebruiksgemak, betrouwbaarheid, levensduur en veiligheid zijn Gorter schaartrappen een kwalitatief beter alternatief dan normale vlieringtrappen, vlizotrappen of opklapbare trappen. Een schaartrap verdwijnt buiten gebruik geheel uit het gezicht achter het deksel van de inbouwbak, net als een vlizotrap, opklaptrap of vlieringtrap.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Alle Gorter® dakluiken met aanhaak-/ schuif- en opsteekladders, schaartrappen en vaste trappen mogen het “TÜV NORD Baumuster geprüft” label dragen omdat ze door TÜV NORD zijn …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen