Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Linde V modulair B verticale orderpicker

Linde V modulair B verticale orderpicker

Auteur foto
0.0/5
Linde V modulair B verticale orderpicker

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De verticale orderpicker Linde V modulair B van Linde Material Handling (MH) is een krachtige en robuuste ‘man-up’ truck. Met een hefvermogen van 1.000 kilo en een orderpick tot 7,83 meter voldoet het voertuig aan de eisen zoals die bijvoorbeeld gesteld worden in de logistiek van distributiecentra.

 De truck heeft een maximale rijsnelheid van 11 km/u. Door de mastconstructie is er een uitstekend zicht op de omgeving en dankzij de elektrische besturing kan er met het voertuig eenvoudig en nauwkeurig worden gemanoeuvreerd. Dankzij het modulaire concept kunnen de verticale orderpickers individueel worden aangepast aan de verschillende eisen. Afhankelijk van de benodigde prestaties is er bijvoorbeeld keuze uit een 24-volt-motor en 48-volt-motor. Met verschillende functies zorgt de Linde V modulair B voor extra veiligheid.

Motrac Intern Transport
Rondebeltweg 51
Tel.: (088) 737 7703
1329 BP – Almere
Fax.: (088) 737 78 01
Postbus 30247
E-mail: marketing.mit@motraclinde.nl
1303 AE – Almere
Internet: http://www.motraclinde.nl

Omschrijving: De verticale orderpicker Linde V modulair B van Linde Material Handling (MH) is een krachtige en robuuste ‘man-up’ truck. Met een hefvermogen van 1.000 kilo en een orderpick tot 7,83 meter …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen