Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Mauer DT1 Cilinder

Mauer DT1 Cilinder

Auteur foto
0.0/5
Mauer DT1 Cilinder

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

De DT1 cilinder van Mauer is een hoogwaardige mechanische cilinder. Het DT1 profiel heeft 3 SKG-sterren, een sleutelcertificaat en is beveiligd tegen cilinder trekken. De DT1 is een uniek cilinderprofiel door het bewegende element in de sleutel. Wat ervoor zorgt dat het profiel extra beveiligd is tegen het ongeoorloofd kopiëren van sleutels. Hiermee is de DT1-cilinder uitermate breed toepasbaar is: van woonhuis tot complex utiliteitsgebouw.

Deze cilinder is o.a. toepasbaar in grotere sluitsystemen waar extra veiligheid gevraagd wordt. De sleutel is gepatenteerd met een unieke schijf in het profiel, deze heft een blokkering op in de cilinder. De veiligheid wordt geoptimaliseerd door de gepatenteerde sleutel en de twee zijpallen met zes stiften in de cilinder. Als unieke feature heeft de cilinder een tweedelige meenemer. Deze meenemer overbrugt het montagegat waardoor de cilinder niet kan afbreken op dit punt.

Het DT1 assortiment bestaat uit dubbele cilinders, halve cilinders en knopcilinders. De cilinders zijn leverbaar met vrijloop- en hotelfunctie. Daarnaast zijn de cilinders ook te bestellen in gelijksluitende sets en te combineren met het Mauer DT1+ profiel.

Kiest u voor DT1? Dan kiest u voor veiligheid.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De DT1 cilinder van Mauer is een hoogwaardige mechanische cilinder. Het DT1 profiel heeft 3 SKG-sterren, een sleutelcertificaat en is beveiligd tegen cilinder trekken. De DT1 is een uniek …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen