Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

MG44 vacuümmeter

MG44 vacuümmeter

Picture of builddocs
builddocs
Dit is een testbiografie van Builddocs. Ondernemer, bouwkundige, webdeveloper
0.0/5
MG44 vacuümmeter

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

De MG44 vacuümmeter is speciaal ontwikkeld om het vacumeren van airconditioning, koelinstallaties en warmtepompen efficiënt en eenvoudig te maken. Het compacte instrument is voorzien van een koppelstuk met een hoek van 45 graden, waarmee het gemakkelijk kan worden aangesloten op servicepoorten in krappe ruimtes. Zowel de actuele onderdruk als de snelheid van het vacuümtrekken kan direct worden afgelezen. Een grenswaarde kan makkelijk worden ingesteld. Met visuele en akoestische signalen volgt een melding als het gewenste vacuüm is bereikt.

De MG44 beschikt ook over Job Link. Dit is een draadloos communicatiesysteem, waarmee Fieldpiece instrumenten verbinding kunnen maken met een smartphone of tablet met de Job Link app. Hiermee kan een digitaal meetrapport worden samengesteld en kunnen meetwaarden op een afstand tot ruim 100 meter gelijktijdig worden afgelezen. Via hetzelfde systeem kunnen meetwaarden ook centraal worden afgelezen op een Fieldpiece digitale manifold.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De MG44 vacuümmeter is speciaal ontwikkeld om het vacumeren van airconditioning, koelinstallaties en warmtepompen efficiënt en eenvoudig te maken. Het compacte instrument is voorzien van een …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen