Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Multidrain UV 3 (F) dompelpomp

Multidrain UV 3 (F) dompelpomp

Auteur foto
0.0/5
Multidrain UV 3 (F) dompelpomp

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

vuilwaterdompelpomp

De MultiDrain UV 3 is een veelzijdige vuilwaterdompelpomp van RVS, voor stationair en mobiel gebruik. Het verpompt regenwater, licht vervuild water en huishoudelijk afvalwater van bijvoorbeeld huishoudelijke vaatwassers of wasmachines (ook hogere temperaturen). Een eenvoudig te activeren spoelinrichting om afzettingen in de pompput te verminderen, zorgt voor een probleemloze werking en vereenvoudigt het onderhoud.

De koeling van de motormantel zorgt voor een goede werking zonder risico op oververhitting. Bij drooglopen schakelt de thermische motorbeveiliging de pomp uit voordat deze een kritische temperatuur bereikt. Deze beschermende maatregelen, evenals de terugslagklep en een bij de levering inbegrepen slangaansluiting, maken de Multidrain UV3 de perfecte pomp voor mobiele toepassingen.

Bij stationair gebruik pompt de MultiDrain UV 3 S met zijn automatische niveauschakelaar het water uit kelders, was- en/of opslagruimtes. Mocht de schacht of reservoir tijdelijk droog komen te staan, dan kan lucht via de ventilatieopening ontsnappen. Wanneer van de korf wordt verwijderd verpompt de pomp het water tot een niveaul van 5 mm. De MultiDrain UV 3 SF-versie is door de nieuwe nauw aansluitende drijvers uitstekend geschikt voor gebruik in smalle pompschachten (vanaf Ø 22 cm).

Kenmerken:

Hoge kwaliteit RVS design
10 mm vrije doorlaat
Verticale persaansluiting 1 1/4“
Medium temperatuur 35°C, tijdelijk tot 70°C (10 min.)
Hmax = 7 m
Qmax = 7 m3/h

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De MultiDrain UV 3 is een veelzijdige vuilwaterdompelpomp van RVS, voor stationair en mobiel gebruik. Het verpompt regenwater, licht vervuild water en huishoudelijk afvalwater van bijvoorbeeld …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen