Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Opmerkelijke roestvrijstalen douchegoten

Opmerkelijke roestvrijstalen douchegoten

0.0/5
Opmerkelijke roestvrijstalen douchegoten

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Een nieuw assotiment douchegoten die geschikt zijn voor gebruik in alle mogelijke sitiaties waar water op een veilige en minimalistische manier afgevoerd wordt. Vanwege eenvoudige montage zijn deze douchegoten oneindig met elkaar te koppelen, dus bijzonder geschikt voor het plaatsen in o.a. doucheruimtes in sportaccomodaties, rondom zwembaden, sauna’s, rondom een jacuzzi of hottub, wellness ruimtes enz.

Vanwege de minime inlaatsleuf van 8 mm breed zijn deze douchegotern veilig voor het lopen op blote voeten, bovendien heeft de bovenzijde van de inlaatsleuf een afgeronde radius. Het zichtbare oppervlak is geborsteld waardoor een een volmaakte eenheid ontstaat. Geproduceerd in roestvrijstaal AISI 316, derhalve zeer competent voor alle denkbare omstandigheden. De standaard lengtes zijn 500 en 1000 mm, er zijn ook lengtes die voorzien zijn van een afvoer met betegelbaar oppervlak. Voor een betrouwbare plaatsing zijn deze douchegoten voorzien van een instortflens en stelvoeten. Het montage materiaal is inclusief en bestaat uit Viton pakkingen, roestvrijstalen (AISI 316) bouten en moeren. Maatwerk, zoals hoekstukken, T-stukken of speciale lengtes is mogelijk.

Net zoals alle overige douchegoten uit ons assortiment vindt de productie plaats op Nderlandse bodem,. Dat is niet alleen een pluspunt in het beperken van CO2-uitstoot, maar ook omdat er geen lange afstanden te hoeven worden overbrugd en het is tevens goed voor de locale economie en de leversnelheid van deze producten.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Een nieuw assotiment douchegoten die geschikt zijn voor gebruik in alle mogelijke sitiaties waar water op een veilige en minimalistische manier afgevoerd wordt. Vanwege eenvoudige montage zijn deze …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen