Presentatie ophangsysteem Info Rail
Presentatie ophangsysteem Info Rail

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Presentatie ophangsysteem Info Rail

5/5
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Ga naar oorspronkelijk artikel

De Info Rail is het ideale presentatiesysteem voor kaarten, posters, tekeningen en foto’s aan de wand. Het presenteren van documenten aan een wand kan op een nette en georganiseerde manier met de Info Rail. Met dit systeem hoeven wanden niet beschadigd te worden door punaises, plakbandjes e.d. en is het wisselen van tekeningen of posters snel en eenvoudig. Met name in klaslokalen en in gangen van scholen is dit ophangsysteem onmisbaar geworden. Maar ook thuis of op kantoor is de Info Rail een ideaal presentatiesysteem om informatie te delen en presenteren. Foto’s en tekeningen ophangen of recepten bij de hand houden: de Info Rail biedt de oplossing.

Eenvoudige montage met behulp van clips

De Info Rail is ontwikkeld voor het ophangen van documenten door middel van een rubberen klemming in de rail. Papier vanaf 80 gr. tot karton met een dikte van 2mm zijn hierdoor stevig vastgeklemd in de rail. Na het monteren van de click & connect clips aan de wand kan de Info Rail eenvoudig op de clips bevestigd worden. 

Accepteer preferences, statistics, marketing cookies om deze video te bekijken.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De Info Rail is het ideale presentatiesysteem voor kaarten, posters, tekeningen en foto’s aan de wand. Het presenteren van documenten aan een wand kan op een nette en georganiseerde manier met …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen

Bèta versie

Let op!
Dit betreft een bèta versie van Builddocs

Deze website is nog volop in ontwikkeling