Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger

PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger

Author picture
0.0/5
PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Luchtkwaliteit is cruciaal in een werkomgeving, of het nu in een kantoor, laboratorium, productieruimte of werkplaats is, luchtkwaliteit is bepalend voor de productiviteit, het welzijn en de orde in een ruimte.
Er zijn veel factoren die een negatieve invloed kunnen hebben op de luchtkwaliteit, vooral waar werkzaamheden worden uitgevoerd. Veel mensen bevinden zich in een gebouw of ruimte waar de ventilatie vaak slecht is en soms een bron van vervuiling. Bij werkzaamheden van technische aard komen vaak (fijn)stof, geuren of vluchtige stoffen vrij, terwijl producten en grondstoffen zoals kunststoffen, lijmen, harsen en andere materialen vluchtige stoffen of gassen overbrengen. De professionele luchtreiniger PureAirPro 1200 is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Standaard filterset F5/F7 stoffilterset Volledige HEPA-filterset Geurfilterset (Actief Kool) Formaldehyde-filterset (actieve kool)
Een eenvoudig te implementeren en krachtige oplossing
De PureAirPro 1200 is een compacte, veelzijdige en krachtige luchtreiniger die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt en oplossingen biedt voor vele omgevingen en vervuiling. Het apparaat is verrijdbaar en kan ook als vaste unit als luchtreiniger voor de hele ruimte worden gebruikt. Hij is in staat om vervuilde lucht af te zuigen, vooral door gezuiverde lucht in een ruimte te blazen of als puntafzuiger.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Luchtkwaliteit is cruciaal in een werkomgeving, of het nu in een kantoor, laboratorium, productieruimte of werkplaats is, luchtkwaliteit is bepalend voor de productiviteit, het welzijn en de orde in …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen