Schilderij ophangsysteem plafond Top Rail
Schilderij ophangsysteem plafond Top Rail

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Schilderij ophangsysteem plafond Top Rail

5/5
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Ga naar oorspronkelijk artikel

Dit flexibele ophangsysteem voor schilderijen wordt aan het plafond gemonteerd. Top Rail is een ideaal ophangsysteem om te gebruiken in combinatie met systeemplafonds. Door de plafondrail te bevestigen tegen de houten kantlat van een systeemplafond, ‘verdwijnt’ de rail als het ware in het plafond. Het ‘onzichtbare’ ophangsysteem biedt vervolgens in de gehele ruimte, voor alle wanden, de mogelijkheid om schilderijen en wanddecoraties flexibel te plaatsen, verwisselen en te vervangen. Op elke gewenste plek in de plafondrail kunnen ophangdraden geklikt worden.

Eenvoudig fotolijsten ophangen, verwisselen of verplaatsen

Op elke gewenste plek in de plafondrail kunnen ophangdraden geklikt of geschoven worden. Het ophangen van schilderijen en fotolijsten wordt daardoor zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Er is een ruime keuze aan ophangdraden: perlon biedt  zoveel mogelijk transparantie waardoor de ophangdraden bijna niet zichtbaar zijn tegen de wand. Staaldraad daarentegen is meer aanwezig en kan een wat meer industriële/moderne look geven aan de inrichting van wanden.

Accepteer preferences, statistics, marketing cookies om deze video te bekijken.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Dit flexibele ophangsysteem voor schilderijen wordt aan het plafond gemonteerd. Top Rail is een ideaal ophangsysteem om te gebruiken in combinatie met systeemplafonds. Door de plafondrail te …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen

Bèta versie

Let op!
Dit betreft een bèta versie van Builddocs

Deze website is nog volop in ontwikkeling