Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Smalle video IP intercom met zwaaisensor

Smalle video IP intercom met zwaaisensor

Author picture
0.0/5
Smalle video IP intercom met zwaaisensor

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

De IX-DVM is een stijlvolle en zeer smalle IP video deurstation die weer- en vandaalbestendig is. Het station bevat een zwaaisensor voor contactloos inbellen. De touchless sensor bevat een klasse 1 laser. De buitenpost is uitgerust met een 170 graden camera die eventueel kan worden gestreamd naar apparaten van derden. Videobeelden kunnen daarnaast worden vastgelegd op een microSD kaart.

De IX-DVM kan worden geprogrammeerd om tot 20 verschillende stations op te roepen met drie verschillende oproepniveaus.

Geluidsbestanden kunnen worden geüpload om aangepaste berichten af te spelen tijdens bepaalde functies (deur openen, oproep geplaatst, communicatie starten, foutmelding en meer). De stations hebben hoorbare en LED-indicatoren voor bellen, communiceren en deur openen.

Er is één contactuitgang die kan worden gebruikt voor het openen van de deur en één ingang die kan worden gebruikt om een uitgaande oproep te activeren of inkomende oproep te beantwoorden.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

IHK B.V. Marconistraat 21 Tel.: (0182) 58 12 75 2809 PH – Gouda Fax.: (0182) 51 04 28 E-mail: info@ihkbv.nl – Internet: www.ihkbv.nl

Omschrijving: De IX-DVM is een stijlvolle en zeer smalle IP video deurstation die weer- en vandaalbestendig is. Het station bevat een zwaaisensor voor contactloos inbellen. De touchless sensor bevat een klasse 1 …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen