Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Swegon GOLD RX/HC luchtbehandelingsunit

Swegon GOLD RX/HC luchtbehandelingsunit

builddocs
builddocs
Dit is een testbiografie van Builddocs. Ondernemer, bouwkundige, webdeveloper
0.0/5
Swegon GOLD RX/HC luchtbehandelingsunit

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

De GOLD RX/HC unit van Auerhaan is een gasloze totaaloplossing waarmee geventileerd, verwarmd en gekoeld wordt. Dit alles aangestuurd door een geavanceerde en complete besturing. Alle componenten zijn op elkaar afgesteld, waardoor een significante energiebesparing wordt gerealiseerd. In vergelijking met luchtbehandelingsunits met los opgestelde warmtepomp, bespaart de Swegon GOLD unit bovendien veel montagetijd op de bouwplaats, en daarmee (faal)kosten. De koel- en regeltechnische werkzaamheden zijn namelijk reeds fabrieksmatig uitgevoerd.

De Swegon GOLD RX/HC luchtbehandelingsunits zijn flexibel in configuratie, installatie en inbedrijfstelling. Alle functies zijn gemakkelijk toegankelijk via de GOLD-gebruikersinterface. De luchtbehandelingskasten zijn leverbaar met een luchtcapaciteit van 3.000 m3/h tot circa 25.000 m3/h.

Omschrijving: De GOLD RX/HC unit van Auerhaan is een gasloze totaaloplossing waarmee geventileerd, verwarmd en gekoeld wordt. Dit alles aangestuurd door een geavanceerde en complete besturing. Alle componenten zijn …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen