Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Twin Fan Deck kleurenwaaierset

Twin Fan Deck kleurenwaaierset

0.0/5
Twin Fan Deck kleurenwaaierset

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Little Greene introduceert een compacte twin fan-deck: twee nieuwe kleurenwaaiers in een handzame presentatiebox. Tezamen presenteren de kleurenwaaiers 196 Little Greene-verfkleuren, verdeeld over de ‘Colours of England’ en ‘Colour Scales’.

De Little Greene twin fan-deck is een handige ontwerptool voor interieurontwerpers en huiseigenaren om kleurencombinaties te ontdekken en te creëren. Elke Little Greene-kleur heeft een enkele staal van 144×50 mm, die uitgewaaierd kan worden. Hierdoor kan iedere kleur gemakkelijk vergeleken worden met stoffen, meubels, behang en andere verftinten.

Eén kleurenwaaier bevat de huidige 128 Colours of England-tinten die op nummervolgorde weergegeven zijn. De andere bevat de Colour Scales-collectie, gegroepeerd op kleurfamilie en van licht naar donker gepresenteerd, waardoor het scala aan tonale kleuren tezamen te zien zijn. De Colour Scales- waaier bevat ook de kleuren uit de STONE-collectie en GREY-collectie.

Alle kleuren in de twin fan-deck zijn verkrijgbaar in het volledige assortiment Little Greene-verfafwerkingen voor zowel het interieur als exterieur. De kleuren van Little Greene worden nooit uit gebruik genomen. Hoewel de twin fan-deck niet alle Little Greene-kleuren bevat, blijven alle archiefkleuren verkrijgbaar via de Little Greene-dealers of via de website van Little Greene.

Omschrijving: Little Greene introduceert een compacte twin fan-deck: twee nieuwe kleurenwaaiers in een handzame presentatiebox. Samen presenteren de kleurenwaaiers 196 Little Greene-verfkleuren, verdeeld over de …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen