Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

US 73-103 EX dompelpomp

US 73-103 EX dompelpomp

Auteur foto
0.0/5
US 73-103 EX dompelpomp

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

explosieveilige vuilwaterpompen

De robuuste dompelpompen US 73 Ex en US 103 Ex worden gebruikt voor de afvoer van vezelhoudend of sterk verontreinigd afvalwater met verontreinigingen met een partikelgrootte tot 30 mm (zonder stenen) uit verzamelschachten, greppels en andere explosiegevaarlijke ruimtes.Explosiebeveiligingsmarkering Ex II 2 G EX d IIB T4. Het lage gewicht en de kleine afmetingen vergemakkelijken het gebruik van de installatie voor dergelijke speciale soorten afvalwater en het gebruik met deze pompen vereist slechts weinig werk.

De pompen zijn geschikt voor stationair gebruik. Bij de toepassing in diepe schachten wordt het geleidingsrailsysteem GR 40 van Pentair Jung aanbevolen, waarmee de pompen probleemloos uit de schacht kunnen worden getrokken voor onderhoud en visuele inspectie. Een controleerbaar oliereservoir en een slijtvaste speciale glijringafdichting zorgen voor een lange levensduur van de pompen.

Voor de automatische bewaking van het oliereservoir kan aanvullend een afdichtingscontrole worden toegepast. Conform de explosiebeveiligingsvoorschriften zijn deze pompen uitgerust met wikkelingsthermostaten en kunnen ze alleen worden bediend met daarvoor bedoelde besturingssystemen (zie toebehoren).

Kenmerken

30 mm vrije doorgang
Druksteunen 1 1/2″ (US 73 – 103)
Hmax = 12 M
Qmax = 28 m3/u

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De robuuste dompelpompen US 73 Ex en US 103 Ex worden gebruikt voor de afvoer van vezelhoudend of sterk verontreinigd afvalwater met verontreinigingen met een partikelgrootte tot 30 mm (zonder stenen) …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen