Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

WCfix 260 fecaliënopvoerinstallatie

WCfix 260 fecaliënopvoerinstallatie

Auteur foto
0.0/5
WCfix 260 fecaliënopvoerinstallatie

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

voor extra WC

De WCfix 260 maakt het mogelijk om bij renovatie- of verbouwingswerkzaamheden een extra WC op bijna iedere plaats realiseren. Onder het terugstroomniveau dient het apparaat bovendien als terugstroombeveiliging.

Door de compacte vormgeving van deze opvoerinstallatie voor beperkt gebruik is een directe aansluiting mogelijk op een staand toilet met een spoelhoeveelheid van minimaal 6 liter. Het afvoeren gebeurt stil via de geoptimaliseerde pomp in de installatie. Deze pomp is bovendien voorzien is van een vortexwaaier. Dankzij deze constructie hoeft de installatie niet op regelmatige basis te worden gereinigd en nemen onderhoudswerkzaamheden aanzienlijk minder tijd in beslag.

Vanwege het beperkte gebruik mag de installatie alleen worden gebruikt in een omgeving met een klein aantal gebruikers en waar nog een extra toilet boven het terugstroomniveau beschikbaar is.

Toe te passen voor:

Eén WC
Eén wastafel
Eén douche
Eén bidet

Een voorwaarde is dat dezen zich in dezelfde ruimte bevinden. Een wasmachine of badkuip mag volgens EN 12050-3 niet worden aangesloten. In die gevallen kan aanvullend een Hebefix-reservoir worden geplaatst. Voor de ontwatering van een volledige wooneenheid is er de compli-opvoerinstallatie. Het apparaat kan meteen op een schukocontactdoos worden aangesloten en werkt geheel automatisch, zodra het afvalwater begint toe te stromen. Bij installatie in badkamers of doucheruimtes moeten de desbetreffende VDE-voorschriften in acht worden genomen.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De WCfix 260 maakt het mogelijk om bij renovatie- of verbouwingswerkzaamheden een extra WC op bijna iedere plaats realiseren. Onder het terugstroomniveau dient het apparaat bovendien als …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen