Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

WCfix Plus fecaliënopvoerinstallatie

WCfix Plus fecaliënopvoerinstallatie

Auteur foto
0.0/5
WCfix Plus fecaliënopvoerinstallatie

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

voor extra toilet op bijna iedere plek

De WCfix plus kan onzichtbaar in een voorwandsysteem of direct op een staand toilet met een spoelhoeveelheid van minimaal 6 liter worden aangesloten. Zo kan bij renovaties of verbouwingen op bijna elke plaats een extra toilet worden gerealiseerd. Onder het terugstroomniveau dient het apparaat bovendien als terugstroombeveiliging.

Het afvoeren gebeurt stil met de geoptimaliseerde pomp in de installatie. Deze pomp is bovendien voorzien is van een vortexwaaier. Dankzij deze constructie hoeft de installatie niet op regelmatige basis te worden gereinigd en nemen onderhoudswerkzaamheden aanzienlijk minder tijd in beslag. Vanwege het beperkte gebruik mag de installatie alleen worden gebruikt in een omgeving met een klein aantal gebruikers en waar nog een extra toilet boven het terugstroomniveau beschikbaar is.

Geïntegreerde alarminstallatie

Een wasmachine of badkuip mag volgens EN 12050-3 niet worden aangesloten. Als akoestische storingsmelding beschikt de WCfix plus over een geïntegreerde alarminstallatie, die een storing in de werking tijdig signaleert. Het is mogelijk om de storingsmelding via een ingebouwd potentiaalvrij contact naar andere locaties door te sturen. Het apparaat kan meteen op een schukocontactdoos worden aangesloten en werkt geheel automatisch, zodra het afvalwater begint toe te stromen. Bij installatie in badkamers of doucheruimtes moeten de desbetreffende VDE-voorschriften in acht worden genomen.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De WCfix plus kan onzichtbaar in een voorwandsysteem of direct op een staand toilet met een spoelhoeveelheid van minimaal 6 liter worden aangesloten. Zo kan bij renovaties of verbouwingen op bijna …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen