Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Wiha gereedschapskoffer set XXL III elektriciën

Wiha gereedschapskoffer set XXL III elektriciën

Auteur foto
0.0/5
Wiha gereedschapskoffer set XXL III elektriciën

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

De gereedschapskoffer XXL III Elektrik van Wiha is robuust, heeft een uitgebreid gereedschapsassortiment en genoeg opbergruimte. Dankzij de extra grote wielen is het niet moeilijk de koffer op onbegaanbaar terrein of over trappen comfortabel mee te trekken. Door de uitklapbare poten fungeert de koffer ook als slipvaste trede. Bovendien is door de verhoogde positie een comfortabel uitnemen van de gereedschappen mogelijk, waarbij de rug ontzien wordt.

De V-vormige inkeping met schaalverdeling in het kofferdeksel maakt het afzagen van bijvoorbeeld een kabelkanaal op de bouwplaats makkelijker. Daarbij beschermen de volledig geïsoleerde gereedschappen de gebruiker bij werkzaamheden aan spanningvoerende delen. Tegelijkertijd worden spieren en pezen door het ergonomische handgereedschapsconcept van Wiha ontzien. De van robuuste polypropyleen kunststof gemaakte koffer is extra uitgerust met gasveren, die het deksel in verschillende posities vasthouden en kneuzingen aan de vingers door het per ongeluk dichtvallen van het deksel voorkomen.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De gereedschapskoffer XXL III Elektrik van Wiha is robuust, heeft een uitgebreid gereedschapsassortiment en genoeg opbergruimte. Dankzij de extra grote wielen is het niet moeilijk de koffer op …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen