Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Test architect

Test architect

0.0/5

Test architect is sinds 1992 bezig met het tot leven brengen van architectonische dromen – van unieke, op maat ontworpen huizen tot hele buurten. Met de steun van een geweldige staf, waaronder interieurontwerpers en getalenteerde illustratoren, oprichter en directeur fictief persoon, biedt klanten persoonlijke aandacht en uitstekende full-service architectonisch ontwerp, locatieplanning en interieurontwerpdiensten. Als bekroond ontwerpbureau blinkt Test architect  uit in het leveren van een compleet scala aan architecturale planningsdiensten aan klanten die variëren van individuele huiseigenaren tot bestemmingsplannen van gemeenten.
Het proces is voor elke cliënt uniek, afgestemd op wat de cliënt het meest comfortabel maakt. Elk onderdeel van het project wordt afgehandeld door het teamlid met de grootste kracht op dat gebied. Deze disciplines stemmen op elkaar af om het best mogelijke eindproduct te creëren. Test architect  heeft haar focus vergroot door zich te concentreren op het ontwerp van hele buurten. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring en meer dan 1000 ontworpen woningen, blijft VA een gewaardeerde partner voor zowel ontwikkelaars als particulieren die hun droomhuis willen bouwen.

Website: http://www.test.com
Blog: http://test.blogspot.com
Facebook: http://www.facebook.com/pages/test/246297712097
Twitter: https://twitter.com/test
Pinterest: http://pinterest.com/test/
Instagram: @test
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/test

Aangeboden diensten
Architectonisch ontwerp, Bouwkundige tekeningen, Gebouwontwerp, Aangepast huis, Plattegronden, Gasthuisontwerp en constructie, Handicap-toegankelijk ontwerp, Woningtoevoegingen, Woningrenovatie, Huisplannen, Nieuwbouw, Ruimteplanning, Duurzaam ontwerp, Universeel ontwerp

Werkgebied
Heel Nederland

Onderscheidingen
Architect van het jaar 2018

Meer tonen

Contactgegevens

Adres

Van der Hoevenplein 115 Rotterdam

Telefoonnummer

06-20468591

Awards

Projecten

Error: can't render field data in the current format. You can try "Get child value" callback. Available children: 0, 1. Or one of array-related callbacks - "Multiple select field values", "Checkbox field values", "Checked values list" etc

Adres

Advertentie

KlussenKlussen

Bedrijf aanmelden

Heb je ervaringen opgedaan met het verduurzamen, bouwen, renoveren, restaureren of verbouwen van je woning of jullie woongebouw? Deel het met anderen en meld jouw woning of jullie woongebouw aan als voorbeeld op Builddocs. Elk verhaal is voor anderen die ook interesse hebben in verduurzamen, bouwen, renoveren, restaureren of verbouwen een bron van inspiratie.

In de vragenlijst kun je de kenmerken van jouw woning of jullie woongebouw, duurzame toepassingen en verdere gegevens invullen. Aanmelden en invullen is super gemakkelijk en zo gedaan en helpt anderen te leren van jouw ervaringen.

Inhoudsopgave

Was dit nuttig?

Klik op één van de knoppen om deze pagina te beoordelen. Jouw keuze kan niet ongedaan worden gemaakt, maar je kunt op elk moment van gedachten veranderen.

Gerelateerde projecten

Voorbeeldproject tussenwoning
Voorbeeld vrijstaande woning

Meest bekeken projecten

Voorbeeldproject tussenwoning
Voorbeeld vrijstaande woning