Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

16 Nuttige life hacks voor jouw gereedschap

Play Video

In deze video zie je wat life-hacks voor je gereedschap. Als je bijvoorbeeld een propeller van een ventilator op een boormachine plaatst en vervolgens een plastic fles, krijg je zoiets als een handstofzuiger. Met zo'n stofzuiger haal je bijvoorbeeld zaagsel van de tafel.

Als je verf moet mengen, gebruik dan een boormachine en een schaar. Als je een gladde cirkel moet tekenen, gebruik dan een boormachine, een stuk dikke draad en een potlood. Als je snel veel appels moet schillen, gebruik dan een boormachine en een dunschiller. Hoe tegels en tegelvoegen reinigen? Maak een boor uit de kop van een tandenborstel, dompel deze in een reinigingsmiddel en maak de tegel schoon.

Ik zal je laten zien hoe je de kwast zo houdt dat deze geen vlekken op het oppervlak maakt en niet uitdroogt, hoe je gaten in de muur boort zonder rommel, hoe je kruidnagels en schroeven voorzichtig bewaart, hoe je de spijker uittrekt uit de muur zonder de stopverf te beschadigen, hoe de moer los te draaien, als er geen geschikte sleutel is, hoe het werk met de krik te vergemakkelijken, hoe een biefstuk eraf te slaan zonder een keukenhamer, hoe een vast tandwiel los te draaien, en veel meer.

TIJDSSTEMPELS:

00:40 Hoe teken je een cirkel met een boor?
03:17 Bevestig je bril met een paperclip
05:01 Geniaal keukengadget
06:31 Snelle truc om een ​​potlood te slijpen

-------------------------------------------------- --------------------------------------
Onze sociale media:
Facebook: https://www.facebook.com/5Minute.Craf...
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts
Knutselen van 5 minuten KIDS: https://goo.gl/PEuLVt
De zonnige kant van Youtube: https://goo.gl/rQTJZz
-------------------------------------------------- --------------------------------------
Ga voor meer video's en artikelen naar: http://www.brightside.me/

Muziek van Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/ Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. Wij geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie in deze video is strikt op eigen risico en we zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als men van plan is om te repliceren.

De volgende video bevat mogelijk activiteiten die zijn uitgevoerd door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving. Gebruik uw oordeel, zorg en voorzorg als u van plan bent te repliceren.

Was dit nuttig?

Klik op één van de knoppen om deze pagina te beoordelen. Jouw keuze kan niet ongedaan worden gemaakt, maar je kunt op elk moment van gedachten veranderen.

Advertentie

KlussenKlussen