Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Beurs Eigen Huis
za
25
sep
2021

Beurs Eigen Huis

0.0/5
door Expo communications
€ 10,00

Bezoek de Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Met ruim 200 exposanten de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen.

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken. Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken.

Slim (ver)bouwen!

Bij het bouwen van een nieuwe woning of een verbouwing komt veel kijken. Offertes vergelijken, een vergunning aanvragen en de financiering regelen. Vereniging Eigen Huis helpt je door het hele (ver)bouwproces met advies, exclusieve diensten, collectieve (inkoop)kracht en ledenvoordeel. Ze beantwoorden vragen als: wat gaat het kosten? Hoe kan je het financieren? En waar moet je op letten bij de oplevering? Ze helpen je graag de bekende valkuilen te ontwijken.

Vereniging Eigen Huis is ook aanwezig op Beurs Eigen Huis. De specialisten van Vereniging Eigen Huis geven dagelijks presentaties op het sprekerspodium. Kom naar de presentaties en stel je vragen in de Vereniging Eigen Huis stand. Zo komt je droomhuis stap voor stap dichterbij.

Leden van Vereniging Eigen Huis krijgen een aantrekkelijke korting voor de beurs. Houd voor deze beursaanbieding de nieuwsbrief en het Eigen Huis Magazine in de gaten.

Gratis Kinder Knutselplein

Tijdens Beurs Eigen Huis is er op zaterdag en zondag een gratis Kinder Knutselplein. Hier kunnen kinderen twee uur lang onder begeleiding zoveel droomhuizen knutselen als ze maar willen.

Onder inspirerende leiding maken de kinderen de prachtigste creaties van zelf drogende klei. Handig, want zo kun jij in alle rust een bezoek brengen aan de beurs.

Oppas hoeft niet meer geregeld te worden, dus zet de datum van de volgende editie van Beurs Eigen Huis in je agenda en bestel alvast tickets met korting!

Maar liefst 82% heeft concrete plannen en heeft hiervoor een flink budget gereserveerd. Ruim 200 exposanten staan klaar om al deze bezoekers op weg te helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Zijn jullie ook van de partij?

Datum en tijd

Startdatum

zaterdag, september 25, 2021

Einddatum

maandag, september 27, 2021

Tijd

10:00

-

17:00

uur

Locatie

Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht

Actueel weer

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Andere evenementen die je misschien leuk vindt

VT Wonen en designbeurs 2021
uur
€ 0,00
Open monumentendag 2021
11 September, 2021
uur
€ 0,00
Design icons Amsterdam 2021
14:00 uur
€ 5,00
Landgoedfair Marienwaerdt 2021
18 August, 2021
10:00 uur
€ 10,00
Groenexpo bloem & tuin 2021
25 July, 2021
10:00 uur
€ 12,00
Object Rotterdam 2021
1 July, 2021
10:00 uur
€ 15,00
Georganiseerd door OBJECT

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.