Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Elektrische afvoerontstopper set SPR01-PRO

Elektrische afvoerontstopper set SPR01-PRO

Author picture
0.0/5
Elektrische afvoerontstopper set SPR01-PRO

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

8mm & 16mm verenset

De compacte 390Watt afvoerontstopper PRO set van het merk SPERO wordt gebruikt voor het ontstoppen van afvoeren binnenshuis (keuken, badkamer en toiletten). De machine is zeer geschikt voor professioneel gebruik en wordt compleet geleverd, incl. 8mm verentrommel en een 16mm verenpakket van 15 meter lang, 8-delige messenset, ontstopmachine, handschoenen etc.

De veer wordt handmatig in de buis gevoerd totdat deze niet verder gaat. Wanneer de verstopping is bereikt wordt de machine aangezet. Door het aandrukken van de hendel word de veer elektrisch geroteerd en kan de verstopping worden verwijderd. De gebruiker kan kiezen uit losse veren, maar ook voor het trommelverenpakket die achterop de machine kan worden gemonteerd.  

Trommelverenpakket

Door gebruik te maken van het trommelverenpakket, kan op plekken worden gewerkt die absoluut niet beschadigd mogen worden door rondvliegende veren. De veer in het trommelpakket blijft in de trommel tijdens gebruik. Het gewicht van de machine is 12 kilogram.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Breinburg Trading B.V. Zuidersluisweg 36 Tel.: 8243RC – Lelystad Fax.: E-mail: info@spero.nl – Internet: www.spero.nl

Omschrijving: De compacte 390Watt afvoerontstopper PRO set van het merk SPERO wordt gebruikt voor het ontstoppen van afvoeren binnenshuis (keuken, badkamer en toiletten). De machine is zeer geschikt voor …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen