Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Betonzaag SPHS355

Betonzaag SPHS355

Auteur foto
0.0/5
Betonzaag SPHS355

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De uiterst sterke 2800Watt SPERO betonzaag die droog of watergekoeld gebruikt kan worden. Inclusief 1x een gewapend beton diamantzaagblad. Uitgerust met een 2800Watt – 230Volt motor. Voor het uit de hand tot 125mm diep watergekoeld of droog zagen in steen, beton, kalkzandsteen etc. Uitgerust met softstart, snelheidstabilisator en elektronische overbelasting beveiliging. Door het uitgebalanceerde design en de stevige handgrepen is hij perfect handelbaar.

De machine beschikt over een geleiderol (die tevens afneembaar is) wat ervoor zorgt dat de machine eenvoudig over het te zagen materiaal rijd. Te gebruiken zonder een omvormer, doordat er gebruik wordt gemaakt van een PRCD aardlekschakelaar. De magnesium zaagkap is verstelbaar en is uitgevoerd met wateraansluiting en een aansluiting voor stofafzuiging. Dit is de ideale zaag voor stratenmakers, metselaars, betonwerkers voor het zagen van dilataties, stenen, sleuven, dakpannen, kalkzandsteen, beton etc. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Breinburg Trading B.V. Zuidersluisweg 36 Tel.: 8243RC – Lelystad Fax.: E-mail: info@spero.nl – Internet: www.spero.nl

Omschrijving: De uiterst sterke 2800Watt SPERO betonzaag die droog of watergekoeld gebruikt kan worden. Inclusief 1x een gewapend beton diamantzaagblad. Uitgerust met een 2800Watt – 230Volt motor. Voor het uit de …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen