Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger – 2 armen

PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger – 2 armen

Auteur foto
0.0/5
PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger – 2 armen

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Model met twee afzuigslangen t.b.v. puntafzuiging.
Diverse toepassingen en configuraties voor gebruik als luchtreiniger of spotafzuiging. De PureAirPro is te gebruiken als luchtreiniger of als puntafzuiger, het apparaat is voorzien van één of twee afzuigarmen voor het afzuigen van rook, damp (fijn)stof of geurtjes. Met behulp van een bedrade afstandsbediening kan het apparaat op de werkplek worden in- en uitgeschakeld en het roterende wiel maakt mobiel gebruik gemakkelijk. De afzuigadapter en arm zijn in enkele minuten te installeren, dus de PureAirPro kan na aanschaf ook worden omgebouwd tot luchtreiniger en vice versa.
De verschillende beschikbare filterconfiguraties maken de PureAirPro 1200 effectief tegen alle veelvoorkomende verontreinigingen, het optionele UV/fotokatalytische systeem verhoogt de microbiële desinfectie en accessoires zoals ophangbeugels, afstandsbedieningen, afzuigarmen en geluiddempers maken hem geschikt voor veel verschillende omgevingen vanaf bouwplaatsen naar werkplaatsvoorwaarden.
De PureAirPro 1200 zuivert de lucht van vervuilingen zoals: Stof Fijnstof Geuren Vluchtige stoffen en schadelijke gassen Olienevel Verfnevel Lasrook Sigarettenrook Micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen
PureAirPro 1200 is leverbaar in de volgende uitvoeringen: Standaard filterset F5/F7 stoffilterset Full HEPA filterset Geurfilterset (active kool)

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Model met twee afzuigslangen t.b.v. puntafzuiging. Diverse toepassingen en configuraties voor gebruik als luchtreiniger of spotafzuiging. De PureAirPro is te gebruiken als luchtreiniger of als …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen