Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger – twee armen

PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger – twee armen

Auteur foto
0.0/5
PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger – twee armen

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

krachtige puntafzuiger met twee 180cm armen

De PureAirPro is te gebruiken als luchtreiniger of als puntafzuiger, het apparaat is voorzien van één of twee afzuigarmen voor het afzuigen van rook, damp (fijn)stof of geurtjes. Met behulp van een bedrade afstandsbediening kan het apparaat op de werkplek worden in- en uitgeschakeld en het roterende wiel maakt mobiel gebruik gemakkelijk. De afzuigadapter en arm zijn in enkele minuten te installeren, dus de PureAirPro kan na aanschaf ook worden omgebouwd tot luchtreiniger en vice versa.

De verschillende beschikbare filterconfiguraties maken de PureAirPro 1200 effectief tegen alle veelvoorkomende verontreinigingen, het optionele UV/fotokatalytische systeem verhoogt de microbiële desinfectie en accessoires zoals ophangbeugels, afstandsbedieningen, afzuigarmen en geluiddempers maken hem geschikt voor veel verschillende omgevingen vanaf bouwplaatsen naar werkplaatsvoorwaarden.

In verschillende uitvoeringen

De PureAirPro 1200 zuivert de lucht van vervuilingen zoals: stof, fijnstof, geuren, vluchtige stoffen en schadelijke gassen, olienevel, verfnevel, lasrook sigarettenrook en micro-organismen. PureAirPro 1200 is leverbaar in de volgende uitvoeringen: Standaard filterset F5/F7 stoffilterset Full HEPA filterset Geurfilterset (active kool)

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De PureAirPro is te gebruiken als luchtreiniger of als puntafzuiger, het apparaat is voorzien van één of twee afzuigarmen voor het afzuigen van rook, damp (fijn)stof of geurtjes. Met …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen