Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

SNE CAP VBO Series professioneel luchtzuiveringssysteem

SNE CAP VBO Series professioneel luchtzuiveringssysteem

Auteur foto
0.0/5
SNE CAP VBO Series professioneel luchtzuiveringssysteem

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

multi-fotokatalytische luchtzuivering

SNE CAP VBO is een luchtzuiveringssysteem dat eenvoudig in het afvoerkanaal te installeren is om geuren en vluchtige stoffen af ​​te breken. Het apparaat maakt hierbij gebruik van UV/fotokatalytische cellen. Door het ontbreken van filters, heeft het systeem geen luchtweerstand en is het in staat grote hoeveelheden lucht af te voeren.

De CAP VBO maakt gebruik van dezelfde UV/Multi-Photocatalytic MCI-technologie als het SNE CAP-model, maar in een agressievere vorm die schadelijke stoffen sneller afbreekt. Omdat deze systemen zijn ontworpen voor uitlaatkanalen, produceren ze ook ozon dat helpt bij de ontbinding om geuren, gassen en vluchtige stoffen te verminderen. Hiermee worden niet alleen geuren geëlimineerd, maar ook stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

De CAP VBO kan in combinatie met oliemistfilters zelfs een ondersteunende rol spelen in oliemistfiltratie. De door filters niet opgevangen oliemoleculen worden afgebroken tot water en kooldioxide. De genoemde technologieën zijn tevens zeer effectief tegen micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels. De CAP VBO is dus ook geschikt voor luchtsterilisatie in luchtafvoer en luchtbehandelingsystemen.

Model Voor luchtdoorvoer UV Cel Wattage:

CAP-VBO-127-SZ
CAP-VBO-212-SZ
CAP-VBO-287-SZ

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: SNE CAP VBO is een luchtzuiveringssysteem dat eenvoudig in het afvoerkanaal te installeren is om geuren en vluchtige stoffen af ​​te breken. Het apparaat maakt hierbij gebruik van …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen