Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

SNE CAP VBO Series professionele luchtzuivering

SNE CAP VBO Series professionele luchtzuivering

Auteur foto
0.0/5
SNE CAP VBO Series professionele luchtzuivering

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

SNE CAP VBO is een systeem dat eenvoudig in het afvoerkanaal te installeren is om geuren en vluchtige stoffen af ​​te breken, door het gebruik van UV/fotokatalytische cellen zonder filters heeft het systeem geen luchtweerstand en is het in staat grote hoeveelheden lucht af te voeren. stinkend. De CAP VBO maakt gebruik van dezelfde gepatenteerde UV/Multi-Photocatalytic MCI-technologie als het SNE CAP-model, maar in een agressievere vorm die schadelijke stoffen sneller afbreekt. Omdat deze systemen zijn ontworpen voor uitlaatkanalen, produceren ze ook ozon dat helpt bij de ontbinding om geuren, gassen en vluchtige stoffen te verminderen. Hiermee worden niet alleen geuren geëlimineerd, maar ook stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

De CAP VBO kan in combinatie met oliemist filters zelfs een ondersteunende rol spelen in oliemist filtratie, de door filters niet opgevangen oliemoleculen worden afgebroken tot water en kooldioxide.

Deze technologieën zijn tevens zeer effectief tegen micro-organismen als bacteriën, virussen en schimmels wat de CAP VBO ook geschikt maakt voor luchtsterilisatie in luchtafvoer en luchtbehandelingsystemen.

Model Voor luchtdoorvoer UV Cel Wattage:

CAP-VBO-127-SZ CAP-VBO-212-SZ CAP-VBO-287-SZ

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: SNE CAP VBO is een systeem dat eenvoudig in het afvoerkanaal te installeren is om geuren en vluchtige stoffen af ​​te breken, door het gebruik van UV/fotokatalytische cellen zonder filters heeft …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen